Ontmasker je maatschappelijke maskers!

Ben jij iemand die dieper graaft dan wat oppervlakkig zichtbaar is? Heb je een scherp oog voor de verborgen lagen van menselijk gedrag en de maatschappelijke maskers die we dragen?

Bij SparkWise en MulticultiNetwork zijn we op een missie om de waarheid achter de maatschappelijk aangeleerde maskers te onthullen. We geloven dat achter elk sociaal façade een boeiend individueel verhaal schuilt. Wij maken die verhalen zichtbaar.

Wat we doen:
De biologische functie
We leggen je in eerste instantie uit wat de biologische functie is van het inzetten van sociale maskers

Maatschappelijke druk:
De huidige maatschappelijke druk is groot. Dus analyseren we de maatschappelijke dynamieken, waaronder de verborgen drijfveren achter gedragingen in diverse sociale contexten, zowel in privé situaties als binnen bedrijfsculturen tot bredere maatschappelijke fenomenen.

Ontmaskeren van sociale constructies:
We dagen bestaande structuren en normen uit door kritisch te kijken naar de maskers die mensen dragen en de implicaties daarvan voor je individuele zelfbeeld en gemeenschappen.

Bevorderen van authenticiteit:
We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin mensen zich vrij voelen om hun ware zelf te zijn, zonder de druk om zich te conformeren aan externe en oppervlakkige verwachtingen.

Voor wie is dit:
Dit programma is geschikt voor nieuwsgierige geesten die gedreven zijn om zichzelf en de wereld om hen heen beter te begrijpen. Of je nu een ervaren onderzoeker bent of gewoon gepassioneerd bent door het ontrafelen van menselijk gedrag, als je gelooft in de kracht van authenticiteit en de moed hebt om voorbij de oppervlakte te kijken, nodigen we je graag uit.

Wat leer je deze dag?
Impact maken: Na onze sessie stel je jouw spiegelbeeld andere vragen. Dit heeft een directe invloed op hoe we onszelf en anderen in maatschappelijke structuren begrijpen.

Groeimogelijkheden:
We bieden een ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Samenwerking:
Je zult samenwerken met een divers team van getalenteerde individuen die gepassioneerd zijn door sociale verandering en authenticiteit. Voornamelijk ondernemers die de volgende stap in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling willen maken.

Klaar om mee te doen?
Als je klaar bent om jouw onbewuste en dus verborgen maskers te gaan herkennen, deze af te zetten en jouw (nieuwe) persoonlijke waarheid te ontdekken, dan nodigen we je uit voor deze ochtend masterclass en middag workshop. In deze “Ontmasker maatschappelijke maskers!” dag vinden we de weg naar jouw authenticiteit weer terug en geven we je de juiste handvatten om dit verder door te ontwikkelen.

Interesse?
Boek dan jouw ticket via onderstaande link.

Laten we samen de wereld veranderen, (ont)masker voor (ont)masker.

Date

Mar 30 2024
Expired!

Time

All Day

Cost

€199.00

Location

Zanderij
Zanderij 29, Amstelveen

Organizer

MultiCultiNetwork
QR Code
Scroll to Top