MCN lidmaatschap

MCN de eerste Masterclass, samen lunchen en netwerken met de andere Co-Founders

 

 

Beste Co-Founder,

We zijn verheugd je uit te nodigen voor een bijzonder evenement: de gecombineerde MultiCultiNetwork (MCN) Masterclass, lancering, lunch en netwerksessie op zaterdag 25 november.

Het evenement vindt plaats op ons kantoor. SketchHouse, gelegen aan de Randstad 22-9, 1316BN Almere. En parkeren is gratis op ons eigen terrein. Het belooft een ochtend te worden vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden. Hier is een kort overzicht van wat je kunt verwachten.

Programma


Masterclass:
Begin de dag met onze exclusieve Masterclass, waar we dieper ingaan op de essentiële aspecten van het opbouwen van de belangrijke individuele breinkennis en hoe het de toekomst van MultiCultiNetwork als community zal vormgeven.

Lancering:
We onthullen officieel MultiCultiNetwork en delen opwindende details over onze missie, visie en de doelen die we nastreven. Plus de twee contracten die we al hebben afgesloten met toeleveranciers die met ons willen samenwerken.

Lunch:
Geniet van een heerlijke open buffet lunch, waarbij je de kans hebt om informeel met andere co-founders en sprekers in contact te komen. Dit is de perfecte gelegenheid om ideeën uit te wisselen en meteen nieuwe connecties te maken.

De na de lunch netwerksessie, met de andere Co-Founders:
Ga lekker netwerken en maak persoonlijk kennis met de andere Co-Founders van MultiCultiNetwork die je nog niet eerder hebt kunnen spreken. Bouw direct waardevolle relaties op en ontdek hoe we samen een verschil kunnen maken.

Tags:

Date

Nov 25 2023
Expired!

Time

10:00 - 13:00

Cost

€59.99

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN
Website
https://multicultinetwork.com/

Organizer

MultiCultiNetwork
QR Code
Scroll to Top