MCN lidmaatschap

MCN de 2e Masterclass, lunch, netwerken met Co-Founders en introducés

MCN de 2e Masterclass, lunch, netwerken
met Co-Founders en introducés

 

Beste Co-Founder en introduce,
We zijn verheugd je/jullie uit te nodigen voor een bijzonder evenement: de gecombineerde succesvolle MultiCultiNetwork (MCN) Masterclass, lancering, lunch en netwerksessie van zaterdag 25 november 2023, herhalen we op zaterdag 27 januari 2024, voor alle leden die er in november 2023 niet bij konden zijn. Het evenement vindt plaats op ons kantoor, SketchHouse, gelegen aan Randstad 22-9, 1316BN Almere. En parkeren is gratis op ons eigen terrein. Je ontvangt overigens als co-founder een eenmalige en alleen op jouw persoonlijke naam uitgegeven te gebruiken kortingscode via E-mail die op de betaalpagina kan toevoegen. Deze kun je dus niet aan je introduce geven!!

Het belooft een dag te worden vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden. Hier is een kort overzicht van wat je kunt verwachten:

Programma:

 • Masterclass:
  Begin de dag met onze exclusieve Masterclass, waar we dieper ingaan op de essentiële aspecten van het opbouwen van de belangrijke individuele breinkennis en hoe het de toekomst van MultiCultiNetwork als community zal vormgeven. Tevens bespreken hoe de biologische beperkingen van ons brein ons zowel in privé als zakelijk in de weg kan zitten, zodat we onbewust aangestuurd geen successen kunnen/mogen bouwen van ons voorgeprogrammeerde brein.
 • Lancering:
  We onthullen officieel MultiCultiNetwork en delen commercieel interessante details over onze missie, visie en de doelen die we nastreven. Plus we leggen de drie contracten uit die we al hebben afgesloten met toeleveranciers die met onze ondernemers community willen samenwerken.
 • Lunch:
  Geniet van een heerlijke open buffet lunch, waarbij je de kans hebt om informeel met co-founders, spreker en introducés in contact te komen. Dit is de perfecte gelegenheid om ideeën uit te wisselen en meteen nieuwe persoonlijke en zakelijke connecties te maken.
 • Netwerksessie, met de andere Co-Founders en introducés:
  Ga lekker netwerken en maak persoonlijk kennis met de andere Co-Founders en introducés van MultiCultiNetwork. Bouw direct waardevolle relaties op en ontdek hoe we samen een verschil kunnen maken vanuit een community gedachte.

Locatie: SketchHouse Randstad 22-9 1316BN Almere. Parkeren is GRATIS op ons eigen terrein.

Onze ondernemers toekomst
We kijken er naar uit om deze bijzondere dag met jou door te brengen en samen te werken aan de toekomst van jou als ondernemer binnen MultiCultiNetwork. Dit event is uitsluitend voor de Co-Founders van MultiCultiNetwork en hun introducés en is dus besloten. Als Co-Founder betaal je geen €99,99 plus BTW (prijs voor de introduce) voor dit event maar slechts €59,99. Je ontvangt overigens als co-founder een eenmalige en alleen op jouw persoonlijke naam uitgegeven te gebruiken kortingscode via E-mail die op de betaalpagina kan toevoegen. Deze kun je dus niet aan je introduce geven!!

Introducés zijn meteen lid
Introducés zijn direct lid voor één jaar zodra ze de entree betalen van €99,99 voor het event en kunnen op die manier ook meteen een jaar lang gebruik maken van alle voordelen van ons MultiCultiNetwork. Laat je introducee zich aanmelden via jouw referral link die je onderaan in je eigen profiel vindt als je bent ingelogd. Even kopiëren en aan ze toezenden, waarna ze zichzelf kunnen aanmelden.

Boek je persoonlijke ticket hieronder.
Met vriendelijke groet,

Eddie Tjon Fo
CEO/Founder MultiCultiNetwork (MCN)/SparkWise Academy
Auteur: Why of Everything

Date

Jan 27 2024
Expired!

Time

09:30 - 14:00

Cost

€99.99

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN
Website
https://multicultinetwork.com/

Organizer

MultiCultiNetwork
QR Code
Scroll to Top