Introductie van het ‘SparkWise Institute’ 2024 all-in

Welkom bij de 2e introductiedag van het ‘SparkWise Institute’, in samenwerking met sharefunding platform Eyevestor en SparkWise Academy!

Het ‘SparkWise Institute’
Het ‘SparkWise Institute’ is een baanbrekend initiatief dat specifiek is ontworpen om (aspirant) ondernemers en investeerders door een uitgebreid leerprogramma te begeleiden, gericht op het opbouwen van meer individuele breinkennis. We geloven sterk in de kracht van het bezitten van de juiste breinkennis om als ondernemers beter te kunnen presteren. En dat hebben we in de afgelopen jaren bewezen met het opleiden van duizenden ondernemers en investeerders. Door een diepgaand begrip van je brein te ontwikkelen, neem je als ondernemer betere beslissingen, voel en denk je creatiever en innovatiever en los je de diverse zakelijke uitdagingen structureel en effectiever op.

Het Curriculum
Ons curriculum is zorgvuldig samengesteld om onze deelnemers te voorzien van de nodige tools en inzichten om te gedijen in de steeds complexere wereld van ondernemerschap. We zijn ervan overtuigd dat meer breinkennis leidt tot meer begrip en dit begrip op zijn beurt leidt tot meer succes voor individuen en bedrijven.

Investeerders in spe
Daarnaast richt het ‘SparkWise Institute’ zich op het ondersteunen van aspirant-investeerders en bestaande investeerders bij het veiliger en strategischer investeren in startups en scale-ups. Een van onze kernprincipes is het belang van het vooraf bepalen van een slimme exit-strategie, waardoor investeerders een duidelijk en gestructureerd pad hebben naar het behalen van rendement op hun investeringen. Met behulp van de huidige AI applicaties is een dergelijke exit strategie nog zuiverder in te stellen.

AI-BI-CI
Biologische intelligentie (BI), in harmonie met kunstmatige intelligentie (AI), is vandaag de dag essentieel gebleken voor succes in een steeds veranderende en competitieve markt. AI en BI vormen een nieuwe CI (Communicatie Intelligentie). Daarom is het nu meer dan ooit cruciaal om deel te nemen aan een opleiding die je een gedegen zakelijke voorsprong geeft. Bij het ‘SparkWise Institute’ geloven we sterk in het combineren van menselijke intelligentie met geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, dit om een uitgebreid begrip van het huidige ondernemerschap en veiliger investeren te ontwikkelen.

Onze programma’s zijn specifiek ontworpen om de kracht van biologische intelligentie te benutten. We gaan hierbij diepgaand in en bouwen de juiste kennis en het inzicht op in gemiddeld menselijk gedrag. We verwerken via data analyse van kunstmatige intelligentie de gegevens sneller, we kunnen daardoor zuiverder analyseren, markt trends beter voorspellen en strategische beslissingen verbeteren en uitvoeren.

Netwerken
Door deel te nemen aan het ‘SparkWise Institute’, krijg je niet alleen toegang tot cutting-edge kennis en vaardigheden, maar ook tot een uitgebreid netwerk van duizenden gelijkgestemde professionals en experts die elkaar kunnen inspireren, begeleiden en ondersteunen op de persoonlijke ondernemers- en investeringsreis.

Gratis kennismakingssessie met lunch €30 pp
En het beste van alles, onze kennismaking Masterclass sessie en netwerkevenement op 25 juli is gratis! Je betaalt slechts €30 ex BTW pp voor de onbeperkte koffie, thee, water en je lunch, terwijl je netwerkt en alvast waardevolle connecties opdoet en daardoor op deze dag al direct je kennis vergroot.

Goede zakenmensen kijken altijd vooruit
Mis deze kans niet om je biologische intelligentie te versterken en je commerciële potentieel te maximaliseren via het ‘SparkWise Institute’. Boek vandaag nog je kaart. Die is slechts €30 inclusief netwerken en lunch. Bouw per direct aan jouw netwerk succes, groei en financiële vrijheid!

Delen in je netwerk
Voel je tevens vrij om deze dag in je zakelijke netwerk te delen en kom vooral met je levenspartner, zakelijke partner, of adviseur naar onze 2e kennismakingssessie van 25 juli!

Programma
Datum: Donderdag 25 juli
Inloop 09.30 – 10.00 uur:
Koffie, thee en water

Parkeren: Gratis op eigen terrein

Aanvang 10.00 – 11.30 uur: Eddie legt het biologisch falen en slagen uit van ons brein en welke invloed dit heeft op succes. Tevens waarom het belangrijk is dat er een opleidingsinstituut voor ondernemers en investeerders wordt ingezet om meer breinkennis op te bouwen in dit nieuwe AI tijdperk.

Interactief vragen rondje 11.30 – 12.00 uur: Publiek stelt vragen

Lunch en netwerken: 12.00 – 13.00 uur: Stel jezelf voor aan de andere aanwezigen en ontdek samenwerkingsverbanden, nieuwe afzetmarkten, investeerders, of investeringskansen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via: e.pibia@sparkwise.nl 

Met vriendelijke groet,
MultiCulti Network i.s.m SparkWise Academy, SparkWise Institute en Eyevestor

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Book Event

Introductie SparkWise Institute 20 juni 2024 all-in
€30
Available Tickets: Unlimited

Masterclass kennissessie incl. netwerken met lunch tijdens de introductie van het SparkWise Institute in Almere

The "Introductie SparkWise Institute 20 juni 2024 all-in" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

Jul 25 2024

Time

09:30 - 13:00

Cost

€30.00

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN
Website
https://multicultinetwork.com/

Organizer

SparkWise Institute
REGISTER
QR Code
Scroll to Top